Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Buluştuk tepiştik çok resim çekmedik zira bunlar varUber Team :P soldan sağa estel, erutanus septimus, pilavyer Pati gençliği hesap ödeme telaşı içinde... daha sonra zira çayı ödemediği için laistragon ile pilavyer arasında kavga bilem çıktı falla :P Şimdi aklımda kalanıyla soldan sayayım ayaktakiler : elma, satyr, eraq, estel , septoş, pilavyer, hatırlayamadım, UltraPsycho oturanlar: Hatırlayamadım, Laistragon, Kenderkenk, Sübyancı Dogmeat E bu da böyle bişey..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.DeviantArt Gallery
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 prawler Adam ol.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eh be kaç saatir 3 rsim içinmi beklioduk :P yine belirtimk, über bir buluşmaydı ve ben sübyancı deelem,kıskançsınız işte o kdar.eh tabi damarlarınzda yılların saplıının biriktirdii hormonlarla saldıracak birini arıounz,hedefinzde benim gibi sap olmayan insanlara kayıyor anluyorum size hiç kızmıyorum,acıyorum :P[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 He bide prawler sen bu Uzak Mesafe Tır Soforü tipinle bana daha cok msn den.. " BEN İNSAN DEGİLMİYİM LAN BENİM NİYE SEVGİLİM YOK !!!! " dersin.. Efendice pozlar ver işte be hayvanbozması Loser İbiş[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Eylül 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya Serdar ile olan kapışmamız bizim şaka ile karışık olduda yanlız birisi arkadan artık tekme mi attı bişi yaptı belim feci acımıştı. Kulağını çekerim haaa.. *!sopa arar* :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DoGMeaT, 06 Eylül 2004 19:34 tarihinde demiş ki: eh be kaç saatir 3 rsim içinmi beklioduk :P yine belirtimk, über bir buluşmaydı ve ben sübyancı deelem,kıskançsınız işte o kdar.eh tabi damarlarınzda yılların saplıının biriktirdii hormonlarla saldıracak birini arıounz,hedefinzde benim gibi sap olmayan insanlara kayıyor anluyorum size hiç kızmıyorum,acıyorum :P Ya olm bırak ne bakıyorsun ya?Kız isterse 95'li olsun.Seni kıskanıyorlar işte. Not : Sakın 95'li olayını ciddiye alma :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bi çay koyunda gelin yaaa..[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Mix Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ilk resim güzel cıkmıs :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 loo bu praw keş olmuş ilk resim çekilmeden önce ne verdiniz adama? =)[signature][hline]tuana...
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ne kadar masum çıkmışsınız öyle.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 dogmeat serdar ortac'a benziyorsun[signature][hline]says the rhino...
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Troil, 06 Eylül 2004 20:01 tarihinde demiş ki: eternal gereksizsin sagol troil..Sende paticik ve konu dışı bölümünde en gerekli olan üyelerden birisin..Bana gereksiz oldugumu kavrattın..Çok teşekkür ederim Troil. Bundan sonra cok gerekli biri olucam..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: blackchaos, 06 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki: loo bu praw keş olmuş ilk resim çekilmeden önce ne verdiniz adama? =) :) tabikide asık suratımla 3 kere bakmam yetti ehehe[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AssassiN, 06 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: dogmeat serdar ortac'a benziyorsun oha le alaka?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AssassiN, 06 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: dogmeat serdar ortac'a benziyorsun aaaargghh!!küfürmü ediosun bea!! ühüh[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ulen amma kıskandınız şu çocuğu be.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu arada burdada tekrarlayım buluşmaya gelipte msnini bana yollayan arklara 100binliara veriorm hadi baklaım hodri meydan.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DoGMeaT, 06 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: aaaargghh!!küfürmü ediosun bea!! ühüh eheh nebilim abi benziyosun iste[signature][hline]says the rhino...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben nası çıkmışım :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mix Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sen cok yamuk cıkmıssın be psycho :) hangisisin ki sen?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 06 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bonus kafalı piskopat[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AssassiN, 06 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: dogmeat serdar ortac'a benziyorsun adam herşeye benzio bi serdar ortaça benzemio :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 loow o kafayla nasıl rahat ediosun be abi? sıkıntı basar beni...[signature][hline]tuana...
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya abi benim tek fotoğrafım fln vardı onlar nerde?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: blackchaos, 06 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki: loow o kafayla nasıl rahat ediosun be abi? sıkıntı basar beni... valla çooook rahatım ama yarın kestirecem malum okullar açılıyo[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Öne çıkan mesajlar